Vijf leuke cadeau-ideeën voor nieuwe studenten

Er is niets beter dan aan de universiteit beginnen en je eindelijk volwassen voelen. Maar met dit nieuwe gevoel van volwassenheid komt ook een hoop verantwoordelijkheid – en een hoop nieuwe uitgaven. Als je een nieuwe student kent die wel wat hulp kan gebruiken om zich te vestigen, waarom geef je hem dan geen cadeau dat zijn studie net een beetje makkelijker maakt? Hier zijn vijf leuke ideeën:

1. Pennen laten graveren

Een mooie set gegraveerde pennen is de perfecte manier om een nieuwe student te helpen zich georganiseerd en voorbereid te voelen op colleges en examens. Bovendien zullen ze zich altijd kunnen herinneren wie hen zo’n praktisch en attent geschenk heeft gegeven!

2. Een tas laten bedrukken

College kan zwaar zijn, maar het ronddragen van al die studieboeken hoeft dat niet te zijn. Een stijlvolle en stevige tas met een coole print maakt het sjouwen met die zware boeken een stuk draaglijker – en de nieuwe student ziet er ook nog eens goed uit!

3. Een bidon bedrukken

Gehydrateerd blijven is belangrijk voor iedereen, maar het is vooral cruciaal voor studenten die jongleren met een druk schema. Een bidon met een leuke print is de perfecte manier om hen aan te moedigen om gehydrateerd te blijven – en het is een handig cadeau dat ze elke dag kunnen gebruiken.

4. Notitieboekjes

Een goed notitieboekje is essentieel voor elke student, of ze nu aantekeningen maken tijdens colleges of ideeën noteren voor essays. Help ze op de goede weg met een chique en goed gemaakt notitieboekje dat ze graag zullen gebruiken.

5. Cadeaubonnen

Soms is het beste geschenk dat u kunt geven is een beetje financiële hulp. Als u een nieuwe student kent die een steuntje in de rug kan gebruiken, geef hem dan een cadeaubon voor zijn favoriete boekhandel of koffiehuis. Ze zullen het waarderen – en ze zullen er zeker goed gebruik van maken!

Tip: bedrukken.nl